Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Címkefelhő

2013.11.07. 13:16 ExclusiveRent Admin

Ahol a másság elfogadott, melegeknek is szóló szórakozóhelyek

Jesus-Homosexuality.jpg

Egy picit rendhagyó poszttal jelentkezünk ma, persze mély társadalomfiliozófiai fejtegetésbe azért nem fogunk belemenni. Örök téma a homszexualitás megítélése Magyarországon, kényes kérdés ez az éjszakai életben is. Van ahol kifejezetten rossz szemmel néznek a melegekre mind a mai napig, viszont vannak helyek melyek kifejezetten nekik szólnak, vagy legalábbis köztudott és elfogadott egy-egy szórakozóhelyről, hogy ott részben vagy többnyire melegek pihenik ki a hét fáradalmait egy-egy péntek vagy szombat este.

A rövid listánk egyik első és talán legszokatlanabb szereplője a nagymező utcai eklektika, érdekességképp a minap említett Piaf Klub is innen nem messze található. Az Eklektika mondhatni Budapest nem hivatalos leszbikus szórakozóhelye. Élőzene, kellemes hangulat, egyedi arculat. Listánk második szórakozóhelye a CoXX Mens Bar, különleges programok, exklúzív helységek, mindent a célközönségért.

Öltözőszekrények a kényelmesebb szórakozási viseletért és még egy sor különlegesség. Persze akadnak olyan helyek is ahol mind a férfiak, mind a nők megtalálják saját igényeiket, ilyen az AlterEgo a Dessewffy utcában. Hangulatos pincehelység, izgalmas belső terek, remek hangulat. Rövid összefoglalónk újabb szép példája annak, hogy pesten mennyi, de mennyi minden megtalálható, jó szórakozást!

Szólj hozzá!

Címkék: szex meleg leszbikus éjszakai bár


A bejegyzés trackback címe:

https://budapestnight.blog.hu/api/trackback/id/tr865619327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása