HTML

Címkefelhő

2013.11.08. 11:57 ExclusiveRent Admin

Különleges sörök a Király utcában

DeliriumTremens.jpg

Kevesen vannak akik nem szeretik a sört. Najó, azért vannak páran akik egyáltalán nem szeretik. De a többségünk rengeteg sört iszik, akár hétköznapról van szó, akár végre péntek, akár szombati buli, akár szülinap, akár névnap és így tovább. Van aki a világos sörökre esküszik, van akinek a barna a kedvence, van aki csak és kizárólag Coronitat hajlandó inni és van aki ennél is többre vágyik. Bizony, a sörkínálat nem áll meg a világban az egyszerű világos vagy barna söröknél, a kisboltban vagy a tescoban tálcányi mennyiségben felkapható kommerz folyékony kenyérnél.

Vannak ugyanis az úgynevezett különleges sörök. Ezek a legkülönbözőbb formában és színben, ízben, gyakran egzotikus logókkal ellátva kaphatóak akár boltokban akár kocsmákban. Sajnos viszonylag kevés kocsma vagy bár, pub kínál Budapesten különleges söröket, de azért van egy pár. Az alkövetkezendő hetekben ezeket is bemutatjuk. A sorozat első tagja a Király utcai Snaps Galéria. Ez a hely már a "cégérében" is egy különleges sört, a híres Delerium Tremenst jeleníti. A rózsaszín elefántos sörhöz nekem is volt már szerencsém, nagyon, nagyon finom és a "mezei" sörökhöz képest nagyon erős.

Persze távolról sem ez az egyetlen speciális sör a Spansban, a 8,5%-os Delerium Red-től kezdve, a 3,6%-os Floris Kiek-en át számos csapolt különlegességet kaphatunk. De persze rengeteg üveges specialitás is vár minket az apró de annál hangulatosabb helyen úgymint a Barbar Honey mézes belga sör vagy a Kwak félbarna, szintén belga sör. Bulizás előtt ideális kiindulópont mindenkinek aki nyitott az újdonságokra és "picit" többet szeretne a sörök terén is mint a sarki kisbolt remek kínálata!

Szólj hozzá!

Címkék: belváros különleges sörök belga sörök speciális sörök


A bejegyzés trackback címe:

https://budapestnight.blog.hu/api/trackback/id/tr145620578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása