HTML

Címkefelhő

2013.11.23. 18:03 ExclusiveRent Admin

Budapest ahogy még tényleg nem láttad

A hét elején született Budapest hídjairól szóló poszt és a tegnapi, drónnal készült főváros imázsfilm után újra egy Budapestről készült rövidfilm. A téma ugyan az, a megközelítés megintcsak más és megintcsak megkapó és lenyűgöző. Ahogy azt a tegnapi posztban is kimondtuk, az unalmas közhely igaz, Budapest egyszerűen gyönyörű. Ez a videó pedig nem csupán a szépségét mutatja meg fővárosunknak hanem egy egészen különleges és izgalmas, látványos tartalmat is kínál.

Ez pedig nem más mint az örökzöld, a megunatatlan timelpse. Remek helyszínek sorakoznak föl Dancsó Péter munkájában, az Erzsébet híd, Lánchíd, Szabadság híd, Országház, Nemzeti színház, természetesen dunai összlátkép, Műjégpálya. Megjelenik továbbá a belváros számos pontja és persze a budai Vár is, nomeg a Hősök tere is. Valahogy a timelapse egészen speciális hangulatot kínál, remek fények, színek és remek látvány. Mindenképp érdemes megnézni!

Szólj hozzá!

Címkék: országimázs buda belváros budai vár timelapse hidak budapest fényei budapesti hangulat budapesti imázs


A bejegyzés trackback címe:

https://budapestnight.blog.hu/api/trackback/id/tr685652746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása