HTML

Címkefelhő

2013.12.12. 14:26 ExclusiveRent Admin

Karácsonyi őrület

Christmas_presents_2416800b.jpgNem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de nála általában a leg (leges-leg) utolsó pillanatra marad az ajándékvásárlás. No persze nem azért, mert nem fontosak számomra a szeretteim, hanem azért, mert a rengeteg munka és magánéleti tennivaló mellett egyszerűen sohasem alakul úgy, hogy időben el tudnék menni megvenni a dolgokat. Ebből persze mindig óriási káosz és rohanás lesz, nem egyszer fordult már elő, hogy pontosan 5 órával a karácsonyi vacsora előtt vettem meg az utolsó ajándékokat. De lássunk néhány hasznos tippet amivel egyszerűsíthető a folyamat!

Készítsünk listát, tervezzük fejben és papíron! Ha előre összeírjuk, hogy kinek mit szeretnénk venni akkor azzal méris egyszerűsítettük a dolgunkat. Persze az azért elég ritka, hogy az ember egész pontosan tudná, hogy kinek milyen ajándékot szán, de ha már legalább körülbelüli képünk van, ha már legalább nagyjából tudjuk, hogy milyen típusú terméket akarunk venni akkor máris közelebb vagyunk a megoldáshoz.

A kiszemelt termékhez vagy legalább termék típushoz keressük ki előre a megfelelő helyset ahol azt megvehetjük. Ha edényekről van szó akkor ne tervezzünk hozzá könyvesboltot mert nem egészen biztos, hogy sikerrel fogunk járni. Tervezzük meg az útvonalat is. Ha már megvan a lista, már tudjuk legalább nagy vonalakban, hogy kinek milyen típusú terméket akarunk venni akkor a következő fontos lépés az, hogy megtervezzük a pontos helyszíneket, kinézzük a térképen a pontos boltokat ahol ezeket megvehetjük.

Ha megvan a lista, tudjuk, hogy kinek mit szánunk és még azt is tudjuk, hogy hol tudjuk majd megvenni ezeket akkor már csak a küldetés kivitelezése van hátra. Nincs mese, rá kell szánnunk az időt, nyakunkba kell vennünk a várost, el kell indulnunk megvenni a lista összes elemét. Hasznos tipp az is, hogy minden egyses névhez találjunk ki egy alternatív ajándékot is arra az esetre, ha azt a konkrét valamit nem tudjuk megvenni például mert már elfogyott vagy soha nem is volt. Mindenkinek nagyon kellemes és boldog karácsonyt kívánunk!

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony hangulat karácsonyi vásár


A bejegyzés trackback címe:

https://budapestnight.blog.hu/api/trackback/id/tr995687477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása