Lássuk be, a bulizásnak, egy kellemes péntek vagy szombat estének ha nem is elengedhetetlen része de mindenképp fontos kelléke egy kellemes pálinka. Szerencsénk van, hiszen itthon se szeri se száma a jobbnál jobb pálinkáknak, ebben a rövid összeállításban néhány különlegesen jó páleszt mutatunk be.
Zimek Vilmoskörte Strong
A német származású Zimek úr által Zamárdiban alapított pálinkafőzde egyik kiválósága. A Strong egy sorozat, tartalmaz meggy, alma és még számos egyéb remek pálinkát. Az 55 fokos Vilmoskörte a sorozat többi tagja közül is kiemelkedik, igazi remekmű, mindenkinek ajánlott aki szereti a zamatos, erős pálinkákat.
Agárdi Kajszibarack
A számos elismerést bezsebelt Agárdi pálinkafőzde egyik remeke. Gyönyörű kivitelű termék, különleges utó és mellékízek, köztük csoki és marcipán is, igazi különlegesség!
Báró Harruckern Gyulai Nyár
A bárói rangot is elnyert Harruckern Jánosról elnevezett pálinkafőzde termékei egytől egyig kiválóak. Szilva, barack, vegyes, jonatán, mind különleges. Ezek közül is kiemelkedik a kajszi és jonatán elegyéből készült pálinka, egészen egyedi pálinkaélmény!
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.