HTML

Címkefelhő

2013.11.27. 13:57 ExclusiveRent Admin

Néhány remek pálinka

Lássuk be, a bulizásnak, egy kellemes péntek vagy szombat estének ha nem is elengedhetetlen része de mindenképp fontos kelléke egy kellemes pálinka. Szerencsénk van, hiszen itthon se szeri se száma a jobbnál jobb pálinkáknak, ebben a rövid összeállításban néhány különlegesen jó páleszt mutatunk be.

Zimek Vilmoskörte Strong

A német származású Zimek úr által Zamárdiban alapított pálinkafőzde egyik kiválósága. A Strong egy sorozat, tartalmaz meggy, alma és még számos egyéb remek pálinkát. Az 55 fokos Vilmoskörte a sorozat többi tagja közül is kiemelkedik, igazi remekmű, mindenkinek ajánlott aki szereti a zamatos, erős pálinkákat.

Agárdi Kajszibarack

A számos elismerést bezsebelt Agárdi pálinkafőzde egyik remeke. Gyönyörű kivitelű termék, különleges utó és mellékízek, köztük csoki és marcipán is, igazi különlegesség!

Báró Harruckern Gyulai Nyár

A bárói rangot is elnyert Harruckern Jánosról elnevezett pálinkafőzde termékei egytől egyig kiválóak. Szilva, barack, vegyes, jonatán, mind különleges. Ezek közül is kiemelkedik a kajszi és jonatán elegyéből készült pálinka, egészen egyedi pálinkaélmény!

palinka_harruckern1266914787.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál buli pálinka taxi zárt helyek


A bejegyzés trackback címe:

https://budapestnight.blog.hu/api/trackback/id/tr865660614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása