HTML

Címkefelhő

2013.11.04. 10:44 ExclusiveRent Admin

Piaf

Piaf-edith-piaf-12595006-800-600-500x333.jpg

Egy régi, sokak által jól ismert, legendás hely a Nagymező utcában a Piaf Klub. A belépés nem egyértelmű, csengő fogad a bejáratnál, csengetés után kijön egy csinos hölgy, átveszi a belépődíjat. A hely sejtelmes, sötét, a fényei hívogatóak, kellemesek. Élő zongora, kellemes italok, az átlagosnál valamivel magasabb árak. Kultúrált közönség fogad a nem túl nagy belső terű Piafban, de ez esetben az apró belső méret kifejezetten előny, sokat ad a hely egyedi hangulatához.

Az elmúlt években persze sokat vesztett az egykori legendájából és híréből is a francia énekesnőről elnevezett belvárosi szórakozóhely, de még mindig kuriózum a budapesti éjszakában. Aki még nem járt a Piafban és szereti a fővárosi szórakozást annak egyszer kötelező elmennie. Mindenkinek ajánlott aki szeretné megismerni a buja éjszakát, a letűnt korok kikapcsolódási hangulatát. Az utóbbi időben születésnapokat és céges rendezvényeket is vállal a hely, szerintem ez sokat árt a különleges hangulatának, de ennek ellenére érdemes megnézni, legalább egyszer, legalább egyszer...

Nagymező u. 25.

Szólj hozzá!

Címkék: nagymező utca piaf éjszakai élet


A bejegyzés trackback címe:

https://budapestnight.blog.hu/api/trackback/id/tr235613902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása