HTML

Címkefelhő

2014.01.09. 01:35 ExclusiveRent Admin

A valaha volt 3 legsikerebb autótípus

Természetesen egy termék sikerét sokféleképp meghatározhatjuk, de lássuk be, az eladott darabszámnál beszédesebb mutató nem nagyon van. Nincs ez másképp az autóiparban sem. Gyártók tucatjai készítik el évről évre új autók tízmillióit, még a válság idején is ontják magukból az új típusokat, az új autók ezreit.

Természetesen ez az ipar sem kockázatmentes, vannak kifejezetten bukásként elkönyvelt modellek, senki, még a legnagyobb múltú gyártók sem tudnak mindig biztosra menni. Nézzük, mit voltak az autóipar eddigi legnagyobb sikerei, legalábbis mik voltak azok az autótípusok amikből a legtöbbet adták el gyártóik! A lista természetesen nem teljes, csupán a top3 legsikeresebb modell kerül bemutatásra.

Toyota Corolla

A design sosem volt különösebben hivalkodó és akkor még finoman fogalmaztunk, viszont az biztos, hogy a 37.5 millió eladott darabszám önmagáért beszél. Állítólag egyes Corolla tulajdonosok a világban már több mint 200,000 mérföldet tettek meg autójukkal, így a megbízhatósága sem lehet túlságosan rossz. Őszintén szólva, megbízhatósás ide vagy oda, én sosem venném ezt a típust hiszen annyira jellegtelen és semmilyen, hogy egyszerűen tiltakozik ellene a szervezetem, de ez ízlés dolga.

toyota_corolla.jpg
Ford F-Modell

Az eredetileg 1948-ban debütált modellt itthon talán kevesen ismerik, de mindenképp a nagymúltú gyár egyik legnagyobb sikere. 2011-ben kapta meg a második helyett a legnagyobb eladásszámmal büszkélkedő modellek listáján, bő 35,00,000 eladott darabszámmal.

ford_f_series.jpg

Volkswagen Golf

Az eredetileg "Rabbit" vagyis nyúl névre keresztelt modell szintén óriási sikereket tudhat maga mögött. 1974-es első megjelenése óta több mint 27.5 millió darab készült belőle, aki egy kicsit is szereti az autókat az egészen biztosan ismeri ezt a típust. Könnyű vezethetősége, egyszerű kényelme és számos további kedvező tulajdonsága már a kezdetekkor óriái sikerekre ítélte a Golf modellt. Kevesen vannak akik soha életükben nem ültek legalább egyszer egy Golfban.

vw_golf.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: autógyártás autómodellek


A bejegyzés trackback címe:

https://budapestnight.blog.hu/api/trackback/id/tr505747228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása