HTML

Címkefelhő

2013.12.07. 13:53 ExclusiveRent Admin

LaFerrari

Furcsa lehet a név, LaFerrari, de a Ferrari legújabb autócsodája biztosan nem furcsa. Sokkal inkább elképesztő. Elképesztő teljesítményében, erejében, számadataiban. Elképesztő megjelenésében, kisugárzásában és összhatásában is. Szintén izgalmas adat az, hogy mindösszesen 499 készül a típusból. Az ára is izgalmas, több mint 400 millió Forint.

Amúgy a kis szériaszám mellett az érdeklődés óriási, több ezer érdeklődő jelentkezett be egy-egy autóra. A Ferraritól megszokott óriási teljesítmény, különleges formavilág, remek kivitelezés, olasz stílus, sajátos életérzés. Egyszerűen kell, pontosabban kéne. Állítólag a szuperautók piacán kialakuló erős verseny késztette a Ferrarit arra, hogy ezzel a csodával előálljon. 800 lóerő, 6,3 literes, V12-es. 3 másodpercen belül jut el 100-ra, 7 másodpercen belül a 200 km/h-t is eléri.

20130311-laferrari3.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: ferrari luxus sportautó fényűzés luxusautó szupersautó


A bejegyzés trackback címe:

https://budapestnight.blog.hu/api/trackback/id/tr365680185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása