HTML

Címkefelhő

2013.12.02. 10:51 ExclusiveRent Admin

Néhány jó hely a városban

budapestnight.jpg

Budapestről köztudott, hogy se szeri, se száma a szórakozóhelyeinek, kocsmáinak és úgy általában ahogy mondani szokták az okosak, a "vendéglátóipari egységeinek". Tényleg szinte minden sarkon van egy hely ami hívogató fényeivel próbálja rávenni a kikapcsolódni vágyókat arra, hogy betérjenek és ott költsék el a megszerzett pénzüket. De lássunk egy rövid listát azokról a helyekről amiket mi jó szívvel tudunk ajánlani, a lista nem egységes, sok különböző jellegű hely lesz rajta.

Dokk Club Budapest

Mostanában rájár a ród a Hajógyári szigeten bulizni vágyókra, elég sok a kavarodás az egész sziget sorsa körül, legutóbb például az merült fel, hogy az állam teszi rá a kezét az egész területre. Mindenesetre az itteni egyik leghíresebb és legjobb hely volt mindig is a Dokk Club. Igényes zenék, gyönyörű nők, kellemes hangulat. Persze nem mindenki szereti a Dokk zenei palettáját, aki viszont igen, annak hamar törzshelyévé vált. Reméljük ha nem is az eddig megismert formájában, de hamarosan újra láthatjuk a fővárosi szórakozóhelyek listáján!

Bar Domby Budapest

Ahogy a nevéből is kiderül, a Doby egy bár, nem szórakozóhely. Bárnak viszont egészen kíváló, érdemes elsőként megemlíteni, hogy a hely több mint 50 különböző típusú whisky-vel várja az igényes kikapcsolódásra vágyókat. Igényesen kialakított belső tér, kellemes kiszolgálás, bulizás előtt ideális kiindulópont mindenkinek.

Fat Mo's Music Club

A Fat Mo's Budapest egyik klasszikus szórakozóhelye, legalábbis amióta az eszemet tudom, mindig is jelen volt a főváros bulitérképén. Remek helyen van, a Váci utcából nyíló Nyáry Pál utca elején. Kellemes pincehelység, csupa fa, igényes kialakítás, remek italok. A hely kics ám annál hangulatosabb, természetesen még egy pici tánctérrel is rendelkezik az ismerkedni vágyók számára. A listát folytatjuk, újabb posztokban folyamatosan bővítjük!

Szólj hozzá!

Címkék: szórakozóhely hajógyári sziget dokk budapesti éjszaka


A bejegyzés trackback címe:

https://budapestnight.blog.hu/api/trackback/id/tr425671055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása