HTML

Címkefelhő

2013.10.01. 15:06 ExclusiveRent Admin

Már csak egy nap és itt a Budavári Pálinka és Kolbászfesztivál!

Palinkafesztival 2.jpg

Ahogy megszokhattuk, idén is az ősz beköszöntével elérkezett a Budavári Kolbász és Pálinkafesztivál ideje! Kiváló pálinkák, fantasztikus kolbászok és persze remek hangulat Budapest egyik legvonzóbb pontján, a Várban! Az idei rendezvény sajátossága a Karibi vendégszereplés, a Karib-térség különleges itala, a rum is képviselteti magát a fesztiválon. A méltán népszerű fesztivál idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre és mint megszokhattuk idén is partnerük a Bónusz Brigád, négy napos bérletet vehetünk a vezető kuponos társaságtól egyetlen napijegy áráért.

Tapasztalataim szerint nem csupán a hangulat, a pálinkák és a gasztroélmény miatt érdemes ellátogatni a várba, a közönség is kifogástalan. Gyönyörű nők és általában kultúrált, igényes szórakozásra vágyó budapestiek és persze vidékiek egyaránt. A már említett Karib-térség persze nem csak a sokat emlegetett rummal jelentkezik, színpadi előadások és persze a helyi konyha is képviselteti magát.

Mindazonáltal megkóstolhatunk különleges karibi koktélokat is a rendezvény helyszínén, ez önmagában is biztosan különleges élmény mindenkinek! Szintén az elmúlt évek hagyományát követve, a fesztivál teljességgel készpénzmentes, az elektronikus fizetőrendszer kényelmes, elegáns és praktikus mind a nagyérdeműnek mind a felsorakozó vendéglátóknak. Izgalmas esemény, gyönyörű helyszín, különleges italok és ételek, mi biztosan ott leszünk!

A rendezvény időpontja: 2013. Október 3. - 6.

Helyszín: Budai Vár

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál pálinka buda budai vár budavári pálinkafesztivál


A bejegyzés trackback címe:

https://budapestnight.blog.hu/api/trackback/id/tr345545103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása