HTML

Címkefelhő

2013.11.14. 11:42 ExclusiveRent Admin

Fröccsterasz télen

fcd8bca6f5e5d11a2066cadb2c158bb8ab2a4a3e.jpg

A még mindig nagyon fiatal Deák tér közvetlen szomszédságában lévő Erzsébet tér Fröccsterasz, az egykori busz állomás váróiból kialakított kreatív és impozáns nyári kiülős hely. Sajnos azonban a nyár mint tudjuk nem tart tovább néhány röpke hónapnál, a hely kitalálói azonban erre is találtak megoldást. A Deák tértől nem messze a Király utcában megnyílt ugyanis a Fröccs terasz azonos nevű, zárt testvére.

Természetes a színvonal változatlan, a hely ugyan olyan kellemes és egyedi stílusú mint a nyitott nagytestvér. Gyönyörű nők, kellemes italok, ideális kiindulóhely bármilyen további programhoz. Egy hely télen is azoknak akik igényes társaságra és igényes környezetre vágynak. Arról nem is beszélve, hogy mennyi további lehetőség van a közvetlen közelben. Szinte tucatnyi pub és szórakozóhely várja a környéken a kikapcsolódni vágyókat. Én magam pár hete jártam ott és biztos állíthatom, hogy a hely a lehetőségekhez képest legalábbis hűen visszaadja az Erzsébet téri nyitott Fröccsterasz hangulatát.

Ami a legjobban megfogott az a hely egyszerűsége. Fehérre festett falak és egy színes apró lámpasor ami kereszte-kasul fut a mennyezeten, pontosabban a belső térben. Igényes, egyszerű, színvonalas! Jó szórakozást mindenkinek!

Szólj hozzá!

Címkék: nyár hangulat fröccsterasz kriály u. zárt helyek


A bejegyzés trackback címe:

https://budapestnight.blog.hu/api/trackback/id/tr715631266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása