HTML

Címkefelhő

2013.12.09. 16:08 ExclusiveRent Admin

Karácsonyi vásárok Budapesten

karacsonyi vasar budapest night blog.jpg

A Karácsony közeledtével mindannyiunkban egyre többször felmerül a néha kínzó gondolat, bizony ajándékat kéne venni a családnak és a barátoknak. Ez olyasmi amit nem lehet megspórolni, persze nem anyagilag (bár úgy sem) hanem időben, előbb vagy utóbb időt kell szánni rá, nincs mese, nyakunkba kell vennünk a várost és el kell kezdenünk ajándékokat vadászni.

Ez persze nem könnyű, hiszen a fogyasztói társadalom millió és egy lehetőséget kínál az ajándékvásárlásra, számtalan termék, sőt akár szolgáltatás vár arra, hogy egy hozzánk közel álló, különleges valaki számára megvegyük!

A Budapest Night blog pontosan ezen kíván segíteni, összeszedtünk néhány karácsonyi vásárt amit évről évre nagy sikerrel rendeznek meg a városban. Plázákról itt és most nem lesz szó, szerintem ők nem igazán szorulnak rá arra, hogy bármiféle extra PR-t kapjanak. Node ennyi felvezető után nézzük a listát, mik a leges legjobb Karácsonyi vásárok pesten (és budán)!

Vörösmarty téri Karácsonyi Vásár

Az egyik legnagyobb és legismertebb karácsonyi vásár, a város egy legfrekventáltabb és egyben az egyik legszebb pontján a Vási utva végén (vagy elején), a Vörösmarty téren. Számtalan árus, nagyon jó kaják, rengeteg vásárfia vár minden ajándékvadászt. A vásár November 27. és December 31. között.

Corvin Sétány Karácsonyi Vásár

A Corvin sétány európa egyik legnagyobb városfejlesztési programjaként hirdeti magát és valóban, a nagyszabású városrendezés szépen sikerült, egy jó nagy pláza és számos lakóingetlan mellett helyet kell kapjon márpedig egy karácsonyi vásár is! Jó hangulat, kellemes forralt borok, sok szép potenciális ajándék.

Liszt Ferenc tér Karácsonyi Vásár

Szintén kellemes és nagyon szép pontja a városnak a Liszt Ferenc tér, nem csoda, hogy egy karácsonyi vásár is megjelent itt az elmúlt években. Szintén sok érdekes termék, kézműves dolgok, finom ételek, az elmaradhatatlan forralt bor és sok egyéb!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: vásárlás közlekedés ünnep karácsony ajándék karácsonyi vásár ünnepbelváros


A bejegyzés trackback címe:

https://budapestnight.blog.hu/api/trackback/id/tr935683317

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.12.10. 13:26:05

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása