HTML

Címkefelhő

2013.11.05. 10:41 ExclusiveRent Admin

Kézműves Magyar Ízek 2013

6380131030093721_6.-kezmuves-magyar-izek-vasara-01.jpg

Vadat, halat és mindent mi jó falat! Hazai vad és halfajták óriási és ínycsiklandó választéka a 2013.-as Kézműves Magyar Ízek vásáron. Bevallom én már lélekben ott is vagyok! Mindenkinek kötelező akihez egy kicsit is közel áll a gasztronómia, az igényes étkezési kultúra, a hazai ízek, a magyaros kaják. Több mint 180 kiállító vár ránk November nyolcadikától tizedikéig. A helyszín szintén kellemes és könnyen megközelíthető, a budai Millenáris parkról van szó, egészen pontosan annak B épületéről.

Az idei rendezvény különlegessége, hogy több mint 30 termelőből álló vásárral is várnak a szervezők, amit finom volt megenni azt egyből meg is vehetjük és haza is vihetjük. Pisztráng, szarvas, mangalica, szürkemarha, tengernyi finomabbnál finomabb lekvár, mézek, szörpök. Természetesen sok-sok sonka és sajt, de még tejtermékek és fűszerek is a felvonulók között.

A népszerű kuponos oldalak kínálatában akár már 300 Ft.-os áron is válthatunk belépőt.

November 8.-10.

Millenáris Park "B" épület

Szólj hozzá!

Címkék: kultúra gasztronómia ételek millenáris park


A bejegyzés trackback címe:

https://budapestnight.blog.hu/api/trackback/id/tr465615877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása