HTML

Címkefelhő

2013.11.15. 16:26 ExclusiveRent Admin

Kajálás éjszaka...

kitchen.jpg

Azért lássuk be, néha előfordul, hogy a buli után, az éjszaka kellős közepén (vagy akár hajnalban) az ember megéhezik. Mit lehet ilyenkor tenni? Rendelni? Na ne, hülyeség, eleve, hova rendelnél? Elmenni egy non-stopba? És így mit ennél? Kiflit. Hagyjuk. Szerencsére azonban több éjszaka is nyitva tartó, legalábbis az átlaghoz képest meglehetősen tág nyitvatartású kajálóhely van a városba. Lássunk néhányat amit jó szívvel tudunk ajánlani!

Csirkecsibész

A Nagymező utca amúgy is tele van szórakozóhelyekkel, így teljesen kézenfekvő, hogy egy remek, éjjel is nyitva tartó étterem is legyen az utcában. A Csirkecsibész legendás a csirkeburgereiről, remek csirekhúsból és finom zöldségek egyedi kombinációjából álló burger költemények. Természetesen van máj, tucatnyi különböző húsféle és még számos egyszerű ám variációiban annál különlegesebb zöldséggel kínált burger. Egyedi igények szerinti összeállítás természetesen lehetséges. Nagy mennyiségű alkohol felszívására, éhség csillapítására kíváló.

Nagyi palacsintázója

A lista nem lenne teljes egy budai étterem nélkül, a Hattyú utcai Nagyi palacsintázója a nap 24 órájában nyitva tart így természetesen a bulizásból hazafelé tartókat is szeretettel várja. Sok tucatnyi különböző féle-fajta palacsinta, ha kell akkor sós, ha kell akkor édes, ha kell akkor a kettő együtt, egymás mellett. Sok különböző hús, számtalan gyümölcs és egyéb alapanyag az édes palacsintákhoz és így tovább. Alkohol felszívásra és az éhség igényes csillapítására szintén kiváló!

El Rapido

Egy remek mexikói ételbár, szintén egy szórakozóhelyekkel sűrűn tűzdelt részén a városnak, a nem hivatalos bulinegyed kellős közepén, a Kazinczy utcában. A remek szendvicsek azonnal és helyben készülnek, akár délután háromkor érsz oda, akár hajnali háromkor egy jó kis buli után. A nyitvatartás itt ugyan nem 0-24, de 3-ig még mindenképp odaérhetsz! Mindenkinek ajánlott aki szeretei a mexikói kaját!

Ha tudtok még jó éjszakai kajás helyet a városban akkor nyugodtan írjátok meg a kommentekben!

Szólj hozzá!

Címkék: kaja buli éjszaka éjszakai kajálás


A bejegyzés trackback címe:

https://budapestnight.blog.hu/api/trackback/id/tr445635557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása